LEGO® Education Center

På skolen har vi siden september 2009 haft et LEGO® Education Center (LEC).

Nullam fringilla urna id bibendum fringilla. Sed ullamcorper semper eleifend. Mauris ornare blandit vestibulum. Sed eleifend, lorem nec bibendum condimentum, tellus ante pulvinar massa, id auctor ante leo sit amet lectus. Proin consequat elit ac iaculis elementum. Morbi auctor lacinia orci, hendrerit dictum sapien euismod vitae. Maecenas tempor tristique lacus, vel aliquet massa pellentesque ac.

In ornare mauris sit amet auctor tempor. Maecenas purus lectus, varius ac mauris eget, feugiat interdum risus. Donec luctus tortor nisl, vel tincidunt quam accumsan faucibus. Nunc ut nibh dapibus ligula fringilla auctor. Sed nec egestas metus, sit amet fringilla elit. Pellentesque auctor ac metus ac porttitor. Duis consectetur ante nec urna euismod, sit amet aliquet neque consequat.

Skolen og Lego Education

LEGO® Education Center er et spændende og kreativt værksted, der giver eleverne mulighed for udfordringer, leg og læring inden for det naturvidenskabelige område ved hjælp af LEGO®.

I indeværende skoleår har vi forskellige tiltag i forbindelse med LEGO® Education Center, f.eks. har:

• Vi en superbruger, som vejleder kollegaerne i brugen af LEC.
  • Superbrugeren underviser i et LEGO® forløb for alle klassetrin på skolen.
  • Vi deltager med flere hold i årets First Lego Leauges.