Opslagstavlen

• ikon
    Billedresultat for børnenes kontorBilledresultat for børnenes kontorBilledresultat for børnenes kontorBilledresultat for børnenes kontorBilledresultat for børnenes kontor
    Børnenes Kontor

Så er ansøgning om julehjælp 2018 er kommet
    ​​​​​
    Ansøgningsskemaer fås hos klasselæreren eller på skolens kontor fra mandag - torsdag fra kl. 07.30 -14.45 og fredag fra kl. 07.30-13.45, dette er fra uge 39.
    Eller vi beder dig anvende det vedhæftede ansøgningsskema (begge sider).

Fremgangsmåden er følgende.:

1. Skemaerne udleveres/printes efter anmodning fra barnets hjem, som udfylder det, og returnerer det til skolen/klassens lærer (Ikke sendes). Alle rubrikker skal udfyldes for at komme i betragtning ved uddeling.
    Kun 1. Ansøgning pr. familie, og kun for skolesøgende børn.

2. Det udfyldte skema afleveres på skolen senest mandag den 22. oktober 2018.

3. Ansøgningsskemaer modtaget efter denne dato kan ikke forventes behandlet.

4. I uge 50 vil skolen modtage svar til eleverne

5. Ved vurdering af de enkelte ansøgningsskemaer anvendes følgende kriterier:
    Familiens indkomst, hjemlige forhold, arbejdsløshed, sygdom og antal børn i familien.
    Den individuelle kommentar fra klasselæreren er af uvurderlig betydning i vort arbejde.
    Ud fra det her beskrevne hjælpes så mange, som økonomien tillader.

Ansøgningerne er omfattet af loven om aktindsigt. Ansøgerne kan skriftligt anmode om en kopi af den indsendt ansøgning.

Børnenes kontor
    Marianne Correll den 15-03-2018