Optagelse.dk

”Hvad gør jeg, når jeg skal videre efter 9. klasse?”

Ansøgningsfrist

Senest mandag den 23. februar skal du være færdig med din uddannelsesplan på www.optagelse.dk. Uddannelsesplanen fungerer som din ansøgning til enten en 10. klasse eller en ungdomsuddannelse.

”Færdig” betyder, at du og dine forældre har godkendt og signeret uddannelsesplanen. NemID kan anvendes. Herefter sender UU-vejlederen planen digitalt til det uddannelsessted, du har valgt som første prioritet.

For at vi kan nå så langt, bliver vi nødt til at samarbejde undervejs. Brug derfor denne manual, når du arbejder med din uddannelsesplan - den fortæller dig, hvad du skal gøre. Du kan også vælge at anvende den udførlige brugervejledning, der ligger på optagelse.dk.

Venlig hilsen
Jørgen Martensen, UU-vejleder
2722 9406
jm@buf.kk.dk

Store Lusedag 31 januar 2015

Husk Store Lusedag lørdag d. 31. januar 2015 Forældre opfordres til at tjekke deres børn for lus.

Kære forældre Hermed opfordres atter til at koordinere indsatsen mod hovedlus ved en samtidig fælles indsats lørdag d. 31. januar National Store Lusedag.
Dette er for, som hjælp til selvhjælp, at reducere lusesmitten. Initiativet opfordrer til tjek for lus, så også de symptomfri lusetilfælde fndes, da lus kan være i hovedbunden i fere uger uden at foranledige kløe. 

http://www.hovedlus.dk/Presse-StoreLusedag2015.pdf

 

  

kmd skolearkiv

Nu er det her laugh.. Hvis du skulle være en af dem som har mistet dit afgangsbevis så kan du klikke på dette nedeståemnde link og logge på med dit Nem Id.. 

https://kmdskolearkiv.dk/