Læsebånd på AFS

Fra mandag d. 13.1 og til og med 31.1 har vi læsebånd på AFS. Alle elever læser fra 8.00 til 8.20. Lektionerne i de tre uger er ændret, og det er den lærer der har klassen i 1. lektion, der har læsebånd med klassen. Eleverne klør på med krum hals, og der er tydelige forbedringer i mange elevers lyst og evne til at læse.

Forskere på ØF

8 elever fra Øster Farimagsgades Skole deltog i finalen i Unge Forskere på DTU med 4 flotte projekter. De har deltaget i et kæmpe arrangement med hotelophold, bowling, fremvisning af deres projekter for erhvervsfolk fra hele landet og præmieoverrækkelse af undervisningsminister Christina Antorini og Prins Joachim.

Drama på Aalholm

Endnu engang sætter 6. og 7. klasserne, under kyndig vejledning af Jens Rødgaard m.fl., en stor forestilling op i uge 6. Der er igen fuld aktivitet på Ålholm. Der øves replikker og males kulisser. I år er det Ronja Røverdatter, hvor vi skal Skalde Per, Mattis, Lovis, Rumpenisserne, Birk og Ronja at kende.