Kreativitet og faglighed på højt niveau

Kildevældsskolen – her vægter vi kreativitet og faglighed på højt niveau. Vi har et højt fagligt niveau og stærke traditioner i forhold til de kreative fag og samarbejde på tværs. Morgensang, kor og musical er en stor del af skolegangen på Kildevældsskolen. Læs mere her om vores skole.

Tryghed, støtte og opmærksomhed

Specialklasserækken på Kildevældsskolen er et skoletilbud til børn med generelle indlærings-vanskeligheder. Der er plads til 100 elever fordelt på børnehaveklasse til 10. klasse. Her kan du læse mere om specialklasserækken.

Indskrivning og skolestart

Skolestart... Næste år er det måske dit barns tur til at skulle starte i skole - og måske det bliver på Kildevældsskolen. Indskrivning til næste års skolestart starter her i efteråret. Læs her mere om skolestart og hvordan det håndteres i Københavns Kommune.