Seneste nyhed

Ro på Kildevældsskolen

Når klokken ringer på Kildevældsskolen på Østerbro, stiller klasserne i indskolingen op på to rækker udenfor klasseværelset og venter på at deres lærer kommer. En gang om måneden bliver pokalen overrakt til den klasse der har stået pænest. Denne fredag var det 0.Y

https://vimeo.com/121408032

 

 

 

Information

Forældrekursus

Er du forælder til en teenager og oplever du konflikter i hverdagen, som du ikke ved hvordan du skal håndtere?

Københavns kommunes ungerådgivning udbyder løbende kurser, hvor du som forælder kan få undervisning og redskaber til at håndtere og forstå de konflikter du og din familie møder, når roller og forventninger forandrer sig.

I et kursusforløb mødes vi fem gange af halvanden time, hvor vi taler om emner som f.eks. konfliktforståelse, teenageres udvikling, samarbejde i familien og venners betydning. Du bliver klædt på til at finde nye måder at håndtere din forældrerolle på. Næste kursusforløb starter i april 2015.

Hvis du er interesseret i at deltage eller at få mere information så henvend dig til: Katja Sørensen tlf. 26254656/ ms55@sof.kk.dk

 

 

KMD skolearkiv

Nu er det her laugh.. Hvis du skulle være en af dem som har mistet dit afgangsbevis så kan du klikke på dette nedeståemnde link og logge på med dit Nem Id.. 

https://kmdskolearkiv.dk/

 

____________________________________________

Løbehjuls stativer

Kære alle

Så har kildevældsskolen fået løbehjuls stativer laugh

Disse er sat op på gavlen ude ved boldbanerne for enden af specialfritidshjemmet, hvis man ønsker at benytte disse, skal man huske en hængelås så man kan låse løbehjulet fast.

Man er selvfølgelig også velkommen til at bruge dem uden lås wink dog på eget ansvar...